.

Design dat indruk maakt! Het exclusieve exterieur van de MAN TGX Individual Lion S valt op met stijlvolle hoogglansmaterialen, rood geaccentueerde lijnen en sportieve carbonelementen.

Man tgx individual lion s hotspot exterieur 2x1 width 1600 height 800

De MAN TGX Individual Lion S

De MAN TGX Individual Lion S is uniek in zijn klasse: De opvallende cabine met stijlvolle hoogglanselementen, chroomlamellen en rode accenten op de radiatorgrille trekt ieders aandacht. Het interieur van de grootste MAN cabine biedt maximaal comfort tijdens werk- en rusttijden. Stap in en ervaar een combinatie van adembenemend design en uitstekend rijcomfort, in een vrachtwagen die het truckershart sneller doet kloppen.

Adembenemend design
De MAN TGX Individual Lion S is een echte blikvanger met zijn exclusieve exterieurdesign met carbonelementen, elegante voorkant en rode accenten.

Bijzonder comfortabele cabine
In de grootste MAN cabine heerst dankzij het comfortpakket en de stijlvolle interieurelementen een zeer aangename sfeer.

Indrukwekkende prestaties die u mag verwachten van een MAN
De MAN TGX Individual Lion S brengt power op de weg met krachtige motoren van 510 tot 640 pk..

Én, design dat indruk maakt
Het exclusieve exterieur van de MAN TGX Individual Lion S valt op met stijlvolle hoogglansmaterialen, rood geaccentueerde lijnen en sportieve carbonelementen.

.

.

MAN TGX Individual 8950 psd
MAN TGX Individual 7740 psd
MAN TGX Individual 7935 psd
MAN TGX Individual 7747 psd
MAN TGX Individual 7927 psd
MAN TGX Individual 7995 var psd