De MAN TGX nu ook “Sustainable Truck of the Year 2022"

MAN TGX nu ook “Sustainable Truck of the Year 2022”

De 510 pk sterke variant van MAN’s vlaggenschip ontving de prestigieuze prijs in de categorie ‘trekkers voor opleggers’ op de Italiaanse Ecomondo-beurs, een van de toonaangevende beurzen voor duurzame en regeneratieve circulaire economie in Europa. De jury, die uit vooraanstaande internationale vakjournalisten bestond, prees de TGX 18.510 als een bijzonder zuinige, efficiënte en milieuvriendelijke vrachtwagen. De titel is een van de talrijke internationale onderscheidingen die de nieuwe generatie MAN-vrachtwagens al op zijn naam schreef sinds zijn marktlancering in februari 2020. Andere voorbeelden zijn de titel van ‘International Truck of the Year 2021’, alsook designprijzen zoals de Red Dot Design Award en German Design Award!

Lees meer
Frederix menten

Familie Frederix gaat in zee met familie Menten.

Beide familiebedrijven verzilveren hun intense samenwerking door een samenvloeiing vanaf september 2021. Met de beslissing van Truck Center Frederix om aan te sluiten bij de ondernemingen Menten-Volumex wordt de continuïteit van het bedrijf gewaarborgd. Leon, Rita en het voltallige personeel blijven ongewijzigd actief binnen de organisatie, Leon blijft CEO voor de komende 5 jaar. De kennis en ervaring van beide partijen worden volledig aangewend om in de toekomst een verstevigde service te leveren. Door de overname bevestigt de familie Menten het vertrouwen in het merk MAN met als prioriteit de bestaande concessie te versterken. Verder investeert Volumex in nieuwe MAN voertuigen om het huidige aanbod uit te breiden. Naast de nieuwe vestiging in Fléron en het hoofdkantoor in Hoeselt kunnen klanten voortaan ook in Paal-Beringen terecht. Zowel de families Frederix en Menten zijn overtuigd van de meerwaarde die deze samenwerking zal bieden om klanten, partners en leveranciers beter te ondersteunen. Grote uitdagingen worden ondertussen aangegaan op vlak van mobiliteit.Voortaan staan we samen voor u klaar!

Lees meer

Bedrijfsbeleid

TRUCK CENTER FREDERIX is een jong, flexibel en competent bedrijf dat professionalisme, betrouwbaarheid, klantgerichtheid én kwaliteit hoog in het vaandel wil dragen. Om deze doelstelling te kunnen verwezenlijken verplichten we onszelf om onze activiteiten uit te voeren in overeenstemming met de strenge normen, eisen en verwachtingen van ISO 9001:2015. Teneinde dit beleid op consistente en continue wijze te kunnen blijven ondersteunen, beroepen wij ons op waardevolle medewerkers die met de nodige kennis en ervaring steeds de beste dienstverlening nastreven. Door continue opleiding, coaching en doordachte evaluatie van onze mensen verzekeren wij ons ervan dat ze gemotiveerd blijven en dat we tegelijkertijd onze klanten op professionele wijze van dienst kunnen blijven zijn. Door onze interne organisatie op te volgen en onze werking continu te verbeteren, willen we de standaard kwaliteit van onze dienstverlening steeds weer op een hoger niveau brengen, ten dienste van alle geïdentificeerde belanghebbende partijen. Om tegemoet te komen aan de uitgesproken en niet-uitgesproken verwachtingen van onze klanten, de overheid, de maatschappij en andere belanghebbende partijen engageren we ons heel concreet op de volgende wijze : We zijn ons zeer bewust van de risico’s en gevaren die onze activiteiten met zich meebrengen, en wij scheppen een kader om dit maximaal beheersbaar te houden;Wij schikken ons steeds naar de geldende wet- en regelgeving opgelegd door de bevoegde autoriteiten, we houden rekening met eisen en verwachtingen van alle geïdentificeerde belanghebbende partijen en we respecteren de eisen van onze klanten en hun producten;Als directie betrekken we al onze medewerkers in dit beleid door ze steeds te informeren en te motiveren om vooropgestelde kwaliteitsdoelstellingen in dit kader te behalen;Wij evalueren onze activiteiten om opportuniteiten te identificeren en te implementeren met een continue verbetering tot gevolg;Wij brengen zeer gedetailleerd in kaart hoé en in welke gevallen er intern én extern gecommuniceerd dient te worden m.b.t. het kwaliteitsmanagementsysteem.Paal-Beringen, 1 september 2021

Lees meer